SCHENGEN VİZESİ

  • Diplomatik, Servis ve Özel(Yeşil) pasaport hamilleri hariç, diğer pasaport sahipleri gibi vize başvurusunda bulunmaları gerekmektedir.
  • İlk giriş yapılacak schengen ülkesi neresiyse, o ülkenin vizesine başvuru yapılması gerekmektedir.
  • Ülkelerin çalıştığı yetkili kurumlar farklılık göstermektedir. Hangi ülke için vize başvurusu yapmak istiyorsanız başvuru merkezi de ona göre değişecektir. Herhangi bir mülakat yapılmaz.
  • Schengen vizesi ile toplam konaklama süresi 6 aylık bir süre içinde ilk giriş tarihinden başlayarak 90 günü aşamaz.
  • Vizenin sonuçlanması genellikle 2 hafta ile 3 hafta arası değişmektedir.
  • Vize türünüz ülkeye gidiş amacınıza ve kişiye göre değişiklik göstermekte olup, vize için gerekli evrak listesi de buna bağlı olarak değişmektedir.
  • Vize dosyasına seyahat ve sağlık sigortası eklenmelidir. Sigortanız, gidiş ve dönüş günleriniz dâhil, seyahat sürenizin tamamını kapsamalıdır. Genelde sigorta kapsamınca vize basılır. (30.000 € teminatlı olmalıdır)
  • Vize dosyasının eksiksiz ve doğru tamamlanmış olması başvuru sürecinde oldukça önemlidir. Eksik veya hatalı başvuru dosyanın başvurusu kabul edilmez. Ayrıca başvuru anında yetkili kurum ekstra belge isteme hakkına sahiptir.
  • Schengen vizesinde oldukça profesyonel olan danışmanlarımız dosyanızı hazırlarken vize ret oranınızı minimuma indirgeyerek, eksiksiz bir dosya hazırlarlar.
  • Vize danışmanlığı hizmetimizden faydalandığınız takdirde size özel hazırlanmış olan gerekli
    evrak listesini tarafınıza mail olarak atarak işlemlerinize başlamaktayız.

İlginizi çekebilir..

amerika dil okulu

Yurtdışı Dil Okulları

Öncelikle ye-ro olarak dil hakkında bilgi vermek istiyoruz. l eğitimi programı birçok farklı ülkeden öğrencilerin katılımıyla yurt dışındaki özel dil okulları ya da üniversiteler tarafından ...