WORK AND TRAVEL VİZE İŞLEMLERİ

Work & Travel Vize İşlemleri

Vize alamamaktan kokmayın. YERO Yurtdışı Eğitim Danışmanlığı geçmiş yıllardaki %99.6’lik başarı oranıyla katılımcılarımıza vize alma imkanı tanımaktadır.
Work and Travel programı ile ABD’ye gidebilmeniz için almanız gereken vize çeşidi Amerikan Hükümeti’nin bir kolu olan Dışişleri Bakanlığı tarafından verilen “Ziyaretçi Değişimi İçin Uygunluk Statüsü (J-1) Sertifikası’dır. Work and Travel programı, 15 Mayıs-1 Ekim tarihleri arasında öğrencinin yaz tatiline uygun olduğu dönem içerisinde çalışma imkânı sağlar. Çalışma süresini tamamlayan öğrenci yasal olarak bir ay Amerika’da bulunabilir.

Vize alabilmeniz için aşağıdaki şartları sağlıyor olmanız gerekmektedir:
• Genel akademik ortalamanızın 2.00 ve üstünde olması.
• Tam zamanlı öğrenci olmanız.
• Orta seviyede İngilizce bilgisine sahip olmanız.

Vize İçin Gerekli Evraklar:
• En az bir yıl süresi olan bordo veya yeşil pasaport.
• DS-160 formu.
• DS-2019 formu (‘Participant’ kısmı imzalı olmalıdır).
• Akbank şubesine yatırdığınız 160$ vize ücretinin orijinal dekontu.
• Öğrenci belgesi (İngilizce).
• Transkript ( İngilizce kapalı ve mühürlü zarfta).
• İş sözleşmesi.
• SEVIS ödendi belgesi (35$).
• 2 adet 5X5 biometrik fotoğraf.

Bu evraklar vize tarihinden 1 hafta önce hazır olmalıdır.

NOT: Vize randevusu alınabilmesi için Amerikan Konsolosluğunun 160$’lık konsolosluk bedelini herhangi bir Akbank şubesine yatırmış olmanız gerekmektedir. Ücretinizi yatırmadan önce tarafımızdan size bir mail atılacaktır ve bu mailin çıktısıyla ödemenizi yapacaksınız.

İlginizi çekebilir..

ukrayna

UKRAYNA’DA ÜNİVERSİTE EĞİTİMİ

Ukrayna’da eğitim almak isteyen öğrenciler için lise diploması yeterli olmaktadır. LYS’ye girme zorunluluğu bulunmamaktadır. Ukrayna’da son derece ekonomik olan üniversitelerde hem İngilizce hem de Ukraynaca ...