SCHENGEN VİZESİ

schengen-vizesi
  • Diplomatik, Servis ve Özel(Yeşil) pasaport hamilleri hariç, diğer pasaport sahipleri gibi vize başvurusunda bulunmaları gerekmektedir.
  • İlk giriş yapılacak schengen ülkesi neresiyse, o ülkenin vizesine başvuru yapılması gerekmektedir.
  • Ülkelerin çalıştığı yetkili kurumlar farklılık göstermektedir. Hangi ülke için vize başvurusu yapmak istiyorsanız başvuru merkezi de ona göre değişecektir. Herhangi bir mülakat yapılmaz.
  • Schengen vizesi ile toplam konaklama süresi 6 aylık bir süre içinde ilk giriş tarihinden başlayarak 90 günü aşamaz.
  • Vizenin sonuçlanması genellikle 2 hafta ile 3 hafta arası değişmektedir.
  • Vize türünüz ülkeye gidiş amacınıza ve kişiye göre değişiklik göstermekte olup, vize için gerekli evrak listesi de buna bağlı olarak değişmektedir.
  • Vize dosyasına seyahat ve sağlık sigortası eklenmelidir. Sigortanız, gidiş ve dönüş günleriniz dâhil, seyahat sürenizin tamamını kapsamalıdır. Genelde sigorta kapsamınca vize basılır. (30.000 € teminatlı olmalıdır)
  • Vize dosyasının eksiksiz ve doğru tamamlanmış olması başvuru sürecinde oldukça önemlidir. Eksik veya hatalı başvuru dosyanın başvurusu kabul edilmez. Ayrıca başvuru anında yetkili kurum ekstra belge isteme hakkına sahiptir.
  • Schengen vizesinde oldukça profesyonel olan danışmanlarımız dosyanızı hazırlarken vize ret oranınızı minimuma indirgeyerek, eksiksiz bir dosya hazırlarlar.
  • Vize danışmanlığı hizmetimizden faydalandığınız takdirde size özel hazırlanmış olan gerekli
    evrak listesini tarafınıza mail olarak atarak işlemlerinize başlamaktayız.

İlginizi çekebilir..

kanadavize

KANADA VİZESİ

Kanada vize başvurusu, VFS Global adlı aracı kuruma hazırlanan dosyayı teslim ederek yapılır. Herhangi bir mülakat yapılmaz. Şahsen başvuru yapma zorunluluğu yoktur. Vize başvurunuzu Yero ...