AMERİKA’DA MAAŞLI STAJ

Staj

 

KARİYERİNİZE AMERİKA’DA BAŞLAMAK İSTER MİSİNİZ?

Staj (Internship) programıyla katılımcılar j-1 (kültürel değişim vizesi) alarak Amerika’da yasal olarak çalışma ve dolaşma imkanına sahip olurlar. ABD hükümetince onaylı olan ve 12 aya kadar değişen sürelerde gerçekleşen staj programlarını kariyerlerinde büyük düşünen, yeni bir vizyon sahibi olarak değişik bir kültürde unutulmayacak iş deneyimi ve hayatı boyunca kullanacağı kazanımlar elde etmek isteyen herkese tavsiye ediyoruz.
YERO Yurtdışı Eğitim Amerika’da staj programını Amerika’nın en güvenilir sponsor firmalarıyla birlikte yürütmektedir.

Neden Katılmalısınız?

  • Dünyanın en büyük ekonomisi ve iş piyasasında iş tecrübesi edineceksiniz
  • Amerika’da yapacağınız staj gelecekteki iş başvurularınızda size referans olacaksınız
  • Referans mektubu ve sertifika alacaksınız
  • Amerika’da eğitim aldığınız alanla ilgili olarak mesleki deneyim elde edeceksiniz ve İngilizcenizi çalışma ortamında geliştirme fırsatınız olacak
  • Aldığınız j-1 vizesi ileride tekrar Amerika’ya gitmek istediğinizde size referans olacaktır

Hangi alanlarda staj yapabilirsiniz?

  • Turizm ve otel işletmeciliği
  • IT
  • Finans ve işletme
  • Hukuk
  • Mimarlık
  • Sanat dalları
  • Pazarlama ve satış

Programa katılabilmek için: 

  • İyi seviyede İngilizce bilgisine sahip olmanız
  • 18 – 30 yaş arasında olmanız
  • Staj yapacağınız alanda öğrenci ya da en az iki yıllık eğitim almış olmanız
  • Staj yapacağınız alanda eğitim almadıysanız 5 yıllık iş tecrübesine sahip olmanız gerekmektedir.

Başvuru aşamaları:

Aşama 1

İngilizce hazırlanmış öz geçmişinizi YERO Yurtdışı Eğitim’e e-mail ya da faks ile gönderebilirsiniz. CV incelendikten sonra sizinle irtibat kurulacaktır. CV, YERO Yurtdışı Eğitim tarafından gözden geçirilir ve düzenlenir. 
Öz geçmişiniz incelendikten sonra sizinle İngilizce mülakat yapılacaktır. Mülakatta başarılı bulunan adaylar programa kayıt yaptırabilirler.

Aşama 2

İşlemlerin başlaması için aşağıda belirtilen dokümanların hazırlanması gerekmektedir.

  • Pasaportunuzun kimlik bilgilerinizi, geçerlilik tarihini ve daha önceden vize alınmışsa onları gösteren sayfaların fotokopisi.
  • Öğrenci olduğunuza dair belge ya da yeni mezunsanız mezuniyet belgesi veya çıkış bildirgeniz.
  • İşverene yazılacak mektup. (lütfen örneklerini YERO Yurtdışı Eğitim’den isteyiniz)
  • 4 adet vesikalık fotoğraf. (arka fon beyaz olmalıdır.)
  • İki adet İngilizce hazırlanmış referans mektubu.
  • Ön kayıt ücreti.

Aşama 3

Kayıt işlemleriniz tamamlandıktan sonra staj yeri için başvurular yapılır. Kurumlar sizinle ayrıca mülakat yapacaktır. Anlaşma sağlanan kurumdan staj planı geldikten sonra vize işlemleri başlar.

Aşama 4

Staj yeri belirlendikten sonra vize işlemleri başlar.

YERO Yurtdışı Eğitim size ücretsiz vize danışmanlığı yapacaktır.

İlginizi çekebilir..

ukrayna

UKRAYNA’DA ÜNİVERSİTE EĞİTİMİ

Ukrayna’da eğitim almak isteyen öğrenciler için lise diploması yeterli olmaktadır. LYS’ye girme zorunluluğu bulunmamaktadır. Ukrayna’da son derece ekonomik olan üniversitelerde hem İngilizce hem de Ukraynaca ...